Bel nu: +31.6.51 510 291

Royale woning in de natuur.

xx, Dedina Mladeze

Overzicht

Vastgoed ID:155 Bapka
Oppervlakte:7128m²
Slaapkamers:2
Badkamers:2

Beschrijving

Gerenoveerd woonhuis met 197m2 overkapte ruimte op een groot stuk grond in de vrije natuur. De indeling voorziet in een flinke woonkamer annex keuken, een ‘walk-in’ kast, veel bergruimte, een van de badkamers met dubbele douche en de slaapkamers hebben samen zes slaapplaatsen. Aangrenzend aan de veranda-zijde van het huis is een zwembad beschikbaar met veel privacy. Verande en de ruimte rond het zwembad zijn betegeld. Er wordt geleverd inclusief meubilair, apparatuur en keuken voorwerpen.

Hier is door een toegewijde ondernemer iets moois van te maken, bijvoorbeeld een bed & breakfast accommodatie annex een manege. Dichtbij de rivier de Váh, goed voor mooie boottochten.

Locatie

xx, Dedina Mladeze

Bezichtigen

Op afspraak

Kaart

Voorzieningen

 • Centrale verwarming

Nuttige informatie

  Consultant

  Huib Boersma

  Initiatiefnemer en Slowakije consultant. Voordelig wonen is de basis. Invulling van verzorging op maat leidt tot rijker leven. Huib helpt met het zoeken van een passende bestaande woning, grond voor nieuwbouw, renovatieproject, eigendomsoverdracht, bouwbegeleiding, huishoudster, terreinknecht en andere zaken die van invloed zijn op rijker leven.

  Meer aanbiedingen →

  Contact consultant

  There have been some errors with your submission:

   error: Content is protected !!