Bel nu: +31.6.51 510 291

Twee onder een kap woningen

€ 91.800

Hlavná 63, Sokolce

Overzicht

Vastgoed ID:96
Oppervlakte:120m²
Slaapkamers:2
Badkamers:1

Beschrijving

Een klein nieuwbouw project vlakbij een van de grootste thermale baden in de regio. De bouw voor de eerste zes woningen zal binnenkort worden opgeleverd. Een bungalow volgens klassiek design in Slowakije, met kamer en open keuken, twee slaapkamers voor vier personen en een nette badkamer. De vloer is afgewerkt met keramische tegels en de wanden zijn geschilderd. Een gelijkvloerse bungalow met carport, uitstekend geisoleerd en centraal verwarmd.

De woning heeft een isolatiekwaliteit met groen certificaat conform het energie prestatie coëfficiënt (EPC) van maximaal 0,4.

Locatie

Hlavná 63, Sokolce

Bezichtigen

bezichtigen op afspraak

Kaart

Voorzieningen

 • Bij Wellness Paradijs
 • Centrale verwarming
 • Hoogwaardige isolatie

Nuttige informatie

 • Criminaliteit:
 • Lawaai:
 • Vervuiling:
 • Supermarkt / Winkels: 150m
 • Afstand luchthaven: 70km Airport Bratislava - 126km Airport Wenen

Vloerplan

Consultant

Huib Boersma

Initiatiefnemer en Slowakije consultant. Voordelig wonen is de basis. Invulling van verzorging op maat leidt tot rijker leven. Huib helpt met het zoeken van een passende bestaande woning, grond voor nieuwbouw, renovatieproject, eigendomsoverdracht, bouwbegeleiding, huishoudster, terreinknecht en andere zaken die van invloed zijn op rijker leven.

Meer aanbiedingen →

Contact consultant

There have been some errors with your submission:

  Gerelateerde objecten

  Klassiek gebouwd huis in Slowakije

  Twee huizen met land

  Een interessant onroerend goed op de markt. Op dit flinke stuk grond staan nu twee woonhuizen die grotendeels per week verhuurd worden. De huizen zijn opgedeeld in kamers die zijn uitgevoerd als hotelkamers met tweepersoonsbed, zithoekje, badkamer en, in dit geval, een kitchenette. Op loopafstand is er een populaire Spa[…]

  € 332.800
  Bouwgrond in Sokolce

  Kleinschalige projectontwikkelingen

  BAG-Invest ontwikkelt diverse projecten in Sokolce, dicht bij Veľký Meder. Deze locatie is interessant door zijn landelijke karakter en de ligging op korte afstand van het gereputeerde wellness paradijs Thermal Corvinus. Wij zetten ons in om samen met BAG-Invest een kleinschalig Nederlanders vriendelijk senioren project the ontwikkelen. Wij nodigen iedereen[…]

  Senioren plan
  error: Content is protected !!