Bel nu: +31.6.51 510 291

Twee huizen met land

Overzicht

Vastgoed ID:285
Oppervlakte:4500m²
Slaapkamers:7
Badkamers:7

Beschrijving

Een interessant onroerend goed op de markt. Op dit flinke stuk grond staan nu twee woonhuizen die grotendeels per week verhuurd worden. De huizen zijn opgedeeld in kamers die zijn uitgevoerd als hotelkamers met tweepersoonsbed, zithoekje, badkamer en, in dit geval, een kitchenette.

Op loopafstand is er een populaire Spa met thermaalbaden in het dorp. Met een goed renovatie- en uitbreidingsplan is hier is iet moois van te maken omdat het gunstig ligt in het gezellige toeristische plaatsje Podhájska.

Bezichtigen

Op afspraak

Kaart

Voorzieningen

 • Bij Wellness Paradijs

Nuttige informatie

  Consultant

  Huib Boersma

  Initiatiefnemer en Slowakije consultant. Voordelig wonen is de basis. Invulling van verzorging op maat leidt tot rijker leven. Huib helpt met het zoeken van een passende bestaande woning, grond voor nieuwbouw, renovatieproject, eigendomsoverdracht, bouwbegeleiding, huishoudster, terreinknecht en andere zaken die van invloed zijn op rijker leven.

  Meer aanbiedingen →

  Contact consultant

  There have been some errors with your submission:

   Gerelateerde objecten

   Luxe drive-in woningen

   Een klein nieuwbouwproject met zeven drive-in woningen op afsluitbaar privé terrein. Deze moderne woningen liggen tegen het centrum aan van het landelijke stadje Kolárovo. De begane grond beslaat 103 m2 bestaande uit een woonkamer met open haard, keuken, bijkeuken, hal, toilet, bergruimte en binnen parkeerplaats voor een auto. De eerste[…]

   € 119.600

   Kolárovo – privé en zakelijke beleggingsopties

   Bouw percelen vanaf 300 m2 per perceel met een grondprijs van € 20 m2. De gemeenteraad staat open voor investeringen van particulieren voor een of meer percelen tot institutionele beleggers voor grote delen van het uitbreidingsplan van de gemeente Kolarovo. De bouwkosten zijn relatief laag in Slowakije, een land dat[…]

   Beleggingsopties
   error: Content is protected !!