Bel nu: +31.6.51 510 291

Luxe drive-in woningen

€ 119.600

Privé terrein, Kolárovo.

Overzicht

Oppervlakte:211m²
Slaapkamers:3
Badkamers:1
Garages:1

Beschrijving

Een klein nieuwbouwproject met zeven drive-in woningen op afsluitbaar privé terrein. Deze moderne woningen liggen tegen het centrum aan van het landelijke stadje Kolárovo.

De begane grond beslaat 103 m2 bestaande uit een woonkamer met open haard, keuken, bijkeuken, hal, toilet, bergruimte en binnen parkeerplaats voor een auto.

De eerste verdieping heeft een totale grootte van 108m2, plus drie slaapkamers, badkamer, toilet, bergruimte, gang en 36m2 dakterras, die toegankelijk is vanaf de overloop.

Het totale grondoppervlak bedraagt 300 m2. Naast de drive-in parkeerplaats zijn er gedeelde parkeerplaatsen voor bezoekers.

De woning is gebouwd met moderne materialen die voldoen aan de huidige technische en energie-eisen. De woning heeft een energie prestatie coëfficiënt (EPC) van maximaal 0,4 (groen certificaat).

Locatie

Privé terrein, Kolárovo.

Bezichtigen

Op afspraak

Kaart

Voorzieningen

 • Bij Wellness Paradijs
 • Hoogwaardige isolatie

Nuttige informatie

 • Afstand hospitaal: 10 km
 • Supermarkt / Winkels: 50 m
 • Afstand luchthaven: 75 km

Consultant

Huib Boersma

Initiatiefnemer en Slowakije consultant. Voordelig wonen is de basis. Invulling van verzorging op maat leidt tot rijker leven. Huib helpt met het zoeken van een passende bestaande woning, grond voor nieuwbouw, renovatieproject, eigendomsoverdracht, bouwbegeleiding, huishoudster, terreinknecht en andere zaken die van invloed zijn op rijker leven.

Meer aanbiedingen →

Contact consultant

There have been some errors with your submission:

  Gerelateerde objecten

  Kolárovo – privé en zakelijke beleggingsopties

  Bouw percelen vanaf 300 m2 per perceel met een grondprijs van € 20 m2. De gemeenteraad staat open voor investeringen van particulieren voor een of meer percelen tot institutionele beleggers voor grote delen van het uitbreidingsplan van de gemeente Kolarovo. De bouwkosten zijn relatief laag in Slowakije, een land dat[…]

  Beleggingsopties
  Klassiek Slowaaks huis in modern materiaal en inrichting

  Mooi gelegen luxe bungalow

  Voor deze luxe bungalow in Kolarovo moeten de specifikaties nog komen. Wel willen we alvast een indruk geven van deze veel privacy biedende en ruime woning.

  Oplevering December
  error: Content is protected !!