Bel nu: +31.6.51 510 291

Kolárovo – privé en zakelijke beleggingsopties

Beleggingsopties

Overzicht

Vastgoed ID:160

Beschrijving

Bouw percelen vanaf 300 m2 per perceel met een grondprijs van € 20 m2.

De gemeenteraad staat open voor investeringen van particulieren voor een of meer percelen tot institutionele beleggers voor grote delen van het uitbreidingsplan van de gemeente Kolarovo.

De bouwkosten zijn relatief laag in Slowakije, een land dat zijn waarde heeft bewezen met een investeringsvriendelijk klimaat.

 • Bekijk de videopresentatie.
 • Gelieve ons te contacteren bij interesse.

Kaart

Videos

Nuttige informatie

  Consultant

  Jaco van der Laak

  Initiatiefnemer en partner in rijker leven ontwikkelingen. Voornamelijk werkzaam als project & communicatie manager voor strategische doelen. Is daarnaast initiatienemer en projectmanager voor Fazenda Taboquinhas, een boerderij accommodatie concept in Brazilië. Drie maanden jaarlijks laten Jaco en echtgenote zich volledig verzorgen daar.

  Meer aanbiedingen →

  Contact consultant

  There have been some errors with your submission:

   Gerelateerde objecten

   Klassiek Slowaaks huis in modern materiaal en inrichting

   Mooi gelegen luxe bungalow

   Voor deze luxe bungalow in Kolarovo moeten de specifikaties nog komen. Wel willen we alvast een indruk geven van deze veel privacy biedende en ruime woning.

   Oplevering December
   Bouwgrond in Sokolce

   Kleinschalige projectontwikkelingen

   BAG-Invest ontwikkelt diverse projecten in Sokolce, dicht bij Veľký Meder. Deze locatie is interessant door zijn landelijke karakter en de ligging op korte afstand van het gereputeerde wellness paradijs Thermal Corvinus. Wij zetten ons in om samen met BAG-Invest een kleinschalig Nederlanders vriendelijk senioren project the ontwikkelen. Wij nodigen iedereen[…]

   Senioren plan
   error: Content is protected !!