Bel nu: +31.6.51 510 291

Kleinschalige projectontwikkelingen

Senioren plan

Overzicht

Vastgoed ID:268

Beschrijving

BAG-Invest ontwikkelt diverse projecten in Sokolce, dicht bij Veľký Meder. Deze locatie is interessant door zijn landelijke karakter en de ligging op korte afstand van het gereputeerde wellness paradijs Thermal Corvinus.

Wij zetten ons in om samen met BAG-Invest een kleinschalig Nederlanders vriendelijk senioren project the ontwikkelen.

Wij nodigen iedereen uit die interesse heeft in verzorging in eigen regie en vrije toegang tot de heilzame baden van Thermal Corvinus om met ons mee te denken. Voor AOW gerechtigden die meer willen kunnen besteden in de geneugten van het leven liggen hier goede kansen op een rijker leven.

Klick deze tekst om een kosten/baten analyse te bezien >>

Bezichtigen

Plan ontwikkeling

Kaart

Voorzieningen

 • Bij Wellness Paradijs
 • Centrale verwarming
 • Hoogwaardige isolatie

Nuttige informatie

  Vloerplan

  Consultant

  Jaco van der Laak

  Initiatiefnemer en partner in rijker leven ontwikkelingen. Voornamelijk werkzaam als project & communicatie manager voor strategische doelen. Is daarnaast initiatienemer en projectmanager voor Fazenda Taboquinhas, een boerderij accommodatie concept in Brazilië. Drie maanden jaarlijks laten Jaco en echtgenote zich volledig verzorgen daar.

  Meer aanbiedingen →

  Contact consultant

  There have been some errors with your submission:

   Gerelateerde objecten

   Kolárovo – privé en zakelijke beleggingsopties

   Bouw percelen vanaf 300 m2 per perceel met een grondprijs van € 20 m2. De gemeenteraad staat open voor investeringen van particulieren voor een of meer percelen tot institutionele beleggers voor grote delen van het uitbreidingsplan van de gemeente Kolarovo. De bouwkosten zijn relatief laag in Slowakije, een land dat[…]

   Beleggingsopties

   Twee onder een kap woningen

   Een klein nieuwbouw project vlakbij een van de grootste thermale baden in de regio. De bouw voor de eerste zes woningen zal binnenkort worden opgeleverd. Een bungalow volgens klassiek design in Slowakije, met kamer en open keuken, twee slaapkamers voor vier personen en een nette badkamer. De vloer is afgewerkt[…]

   € 91.800
   error: Content is protected !!