Bel nu: +31.6.51 510 291

Klein Nederland Conceptuering

Euroline voor modern wonen in Slowakije

Wij staan aan het begin van het conceptueren van een Nederlandstalig senioren project voor onze regio in Slowakije. Als deze website goed is doorgenomen, zul je begrijpen dat hier iets waardevols kan worden ontwikkelt voor senioren, gepensioneerden en mensen die daar alvast een plek willen hebben, zomaar, voor rendement of om misschien later te emigreren naar een voordelig wonen plan.

Wij denken aan:

  1. Een woongroep op basis van gelijkvloerse en vrijstaande woningen in een condominium concept, dus met een controleerbare centrale toegang tot een afgeschermde kleine woonwijk.

  2. Een vereniging van eigenaren met nader te omschrijven doelstellingen. Denk onder andere aan onderhoud van terrein, woningen en verzorging van administratie inzake de Slowaakse regelgeving.

  3. Een permanent aanwezige Nederlands/Engelstalige service functionaris in de woonwijk, die vooralsnog op parttime basis ook huishoudelijke diensten kan verrichten.

  4. Een lidmaatschapskaart die toegang geeft en korting biedt bij allerlei praktische zaken.

  5. Formering van een taal en belevenissen club op gezelligheidsbasis.

Wij nodigen belangstellenden uit om deel te nemen en ideeën in te brengen voor zo’n plan.

Neem vrijmoedig contact op met Huibert Boersma, uw Slowakije Consultant. Het verplicht je tot niets en kan erg leuk zijn. Mail naar Huibert >>

N.b.:

Kopers op beleggingsbasis dienen in de minderheid te zijn. Als zij de woning niet permanent gebruiken is het wenselijk om huurders toe te staan. Dit verruimt de huisvestingsmogelijkheden voor gasten van de permanente bewoners en zal voor hen, andere huurders en ook voor de eigenaar aantrekkelijk zijn.

error: Content is protected !!